Billig gulvafslibning

Billig gulvafslibning priser og kort ventetid i København, Amager, Valby og resten af landet. Her kan du få opfrisket dine gamle og slidte trægulve så der bliver pæne og smukke som nye. Vi kan enten give dig et godt tilbud over telefonen, eller vores konsulent kan kigge forbi. Ved et personligt møde er det nemt at komme med et specifikt bud på gaven. Gulvet er nu klar til en efterbehandling, med enten lud, lak eller måske sæbe, afhængigt af kundens ønske og behov. Når det drejer sig om tillid, mener vi, at det er alfa og omega, at man overholder aftaler.

Billig gulvafslibning?

billig gulvafslibning priser København og omegn tilbydes af Gulvland. Afslibning og efterbehandling af træ og trægulve udføres. Også gulvafslibning Amager, Frederiksberg og ValbyHvad koster gulvafslibning?  Der er ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt for afslibning af trægulve. Alle gulvfirmaer og gulvmænd afsliber på den samme måde og benytter de samme materialer. Ganske vist ønsker enkelt gulvfirma’er at retfærdiggøre deres høje priser, men det er helt ubegrundet, for slutresultatet er nøjagtig det samme. Gulvland kan tilbyde afslibning til fornuftige priser  og med en høj kvalitet, hvilket mange kunder ønsker. Her vil dygtige gulvfolk opfriske dine trægulve med et smukt og holdbart resultat til følge. Som tommelfingerregel kan man få afslebet og efterbehandlet boligens trægulve på 1 – 2 dage alt afhængig af:

 • Træets og trægulvets beskaffenhed
 • Valg af gulvbehandling
 • Temperatur og luftfugtighed
Hvordan afslibes trægulve?

Normalt bliver der slebet 3-5 gange med sandpapir med forskellige størrelser kornstørrelser, hvor der bliver startet med grov slibning for derefter at ende med en fin slibning. Vi har beskæftiget os med gulvafslibnings opgaver i mange år og har indtil videre kun trukket på smilebåndet hos vores kunder, hvad enten de er private eller erhverv. Vi vil altid gerne besvare spørgsmål, som kan opstå både før, undervejs og efter. På en gulvslibemaskine er der en valse med sandpapir, som har til opgave at fjerne den gamle overfladebehandling. Hvis du ønsker det er det også en mulighed, at vi kan køre ud til dig og give en vurdering af den pågældende opgave. Således kan du altid være sikker på, at den pågældende deadline vil blive overholdt.

Støv og støvfri afslibning

Her på billedet ses gulvafslibning af et mørk og eksotisk trægulv. Merbau er en populær træsort som er hele anderledes end de lyst og skandinaviske dittoGulvafslibning og afslibning af gulve Har dine gulve brug for en genopfriskning? Eller drømmer du om et helt nyt gulvlook? Hos os bliver dine drømme til virkelighed. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Har vi udarbejdet et tilbud samt en deadline, gør vi alt for at overholde den fastlagte deadline. Vi er nemlig kendt for at give en professionel service og for at have billige gulvafslibning priser på alt gulvarbejde. Inden gulvopgavens start aftaler vi naturligvis med dig alt om, hvordan det hele skal foregå, hvor og hvornår.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Såfremt du blot har spørgsmål eller har feedback af den ene eller anden slags, så skal du ligeledes være velkommen til at kontakte os. Hos os er kunden i centrum, og vi går derfor stærkt ind for en god kundekontakt og rådgivning inden aftalens indtræden. Har du brug for at høre mere om, hvad vi reelt kan tilbyde dig, så kan du også vælge at ringe eller sende en mail. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på afslibning eller afhøvling af dine trægulve. Hos os er er din gulvopgave i rigtig trygge hænder og du er nu sikker på at komme godt igang.

Hvad er en gulvafslibning og hvordan foregår det?

Ved en gulvafslibning opfriskes trægulvet, så du får et trægulv som fremstår pænt og som nyt. For yderligere info, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Til alle slags gulvafslibnings opgaver de udfører, benytter de sig af nyt og avancerede gulvudstyr og forlader ikke stedet, før de er helt færdige. Så skulle du stå med en gulvafslibnings opgave, hjælper vi dig med glæde. Gulvafslibning er vores speciale med mange års erfaring, hvor vi med tiden har fået en stor ekspertise i faget. Skrammer og mindre ridser i gulvet fjernes, og gulvet ender med at få en glat og fin overflade. Vi besvarer alle henvendelser vedrørende gulvafslibning, hurtigst muligt. Vores gulvteam består af dygtige og uddannede gulvfolk, der har den rette viden og som altid udfører arbejdet til punkt og prikke. Vi samarbejder også med landets dygtigste gulv leverandører, der er klar til at tage sig kærligt af dig og dine gulve.

Billig gulvafslibning hos Gulvland

Vi afsliber alle former for træ som er vandret. Det være sig:

 • Dørtrin
 • Trapper
 • Bordplader
 • Terrasser
 • Vindueskarme
 • Køkkenbordplader
 • Repos
 • Trappetrin
 • Vindueskarme af træ

Alt afslibning udføres enkelt og effektivt med uden at gå på kompromis med kvaliteten. Gulvland tilbyder billig gulvafslibning priser over hele landet og er konkurrencedygtig på parametre som kvalitet, stabilitet, gulvservice og naturligvis prisen på at få udført gulvarbejdet. Ved at have fornuftige gulvafslibning priser har vi også fair priser, som alle kan betale. Og det har været Mester’s mål lige fra starten, at være et lille og fornuftigt styret gulvforetagende uden store faste omkostninger. Ja, selv Mester arbejder i marken og konen laver regnskab om aftenen. Derfor kan vi tilbyde fornuftige priser.