Gulvafslibning

Gulvafslibning er en specialitet hos Gulvland. Dygtige professionelle gulvslibere står til rådighed med deres ekspertise, kompetence og mange års erfaring. Ved hjælpe ny teknologi og dygtige håndværkere er Gulvland et godt valg til afslibning af boligens trægulve. Gør-det-selv gulvafslibning og gulvsliber leje er en del af vores gode gulvservice. Her kan du også få gulvrådgivning, gulvvejledning og gulvinspiration til gulvafslibninger på alle typer trægulve, herunder

 • Plankegulve
 • Parketgulve
 • Lamelgulve

Det kræver vide og ekspertise at afslibe et trægulv håndværksmæssigt korrekt, og derfor stiller vi os til rådighed med hjælp ved hjemmegjort gulvafslibning.

 

Gulvafslibning København – Erfaring med afslibning af gulve i København?

Gulvafslibning med en håndholdt kantsliber. Her på billidet ses et parketgulv under afslibning. Herefter kan der påføres en gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller noget andetTil gulvafslibning København findes der en del gulvfirmaer. Mange konkurrerer på prisen, og andre mere på kvaliteten. Hos Gulvland har vi en høj kvalitet og gulvarbejde, som udføres til fornuftige priser. Billig gulvafslibning priser uanset trægulvenes stand, træsort og gulvtype. Allle typer trægulve kan afslibes, herunder plankegulve, parket og lamelgulve.

Specialister i gulvafslibning københavn?

Og det hænger ofte sammen. Når der benyttes de bedste produkter og gulvslibemaskiner på markedet, er kvaliteten i top og miljøet afslibning- og afhøvlingsprocessen er mindre belastende, til glæde for kunder til gulvafslibning. Med de nye gulvslibemaskiner der anvendes idag, er støvetgener væsentligt minimeret.

Fokus på afslibning gulv københavn

Samtidig med at arbejdsgange optimeres og effektiviseret, har vi været med til at sætte standarder for udfald og kvalitet på mange nyafslebne trægulve. Alt dette til glæde for kunder til gulvafslibning København. Og udviklingen vil fortsætte for et endnu bedre arbejdsmiljø for medarbejdere og sundre indemiljø for vore kunder. Et gulvfirma har sin primære funktion for trægulve, men der er en række andre flader som en afslibning kan udføre på, heriblandt:

 • Gulvafslibning udføres med forskellige typer gulvslibemaskiner. Her på billedet ses et sæt gulvslibere, - såkaldte gulvslibemaskiner. Valsesliber, kantsliber, hjørnesliber, rondelsliber og industristøvsuger. Herefter kan der påføres gulvbehandling med ludbehandling, oliebehandling, sæbebehandling, voksbehandling, ludbehandlingBræddegulve
 • Plankegulve
 • Trægulve
 • Dørtrin
 • Repos
 • Trapper
 • Bordplader
 • Lamelgulve
 • Parketgulve

Alt afslibning kan lade sig gøre, så længe det er træ vi har med at gøre. Afslibning af træ og trægulve er vores job og håndværk, og derfor er vi ærekær omkring det vi laver. Med andre ord:

“Vi sætter en ære i veludført håndværk”

Dette kender alle håndværkere til, som er dedikerede og lever sig ind i rollen som trægulvnes vogtere. At se et misligeholdt trægulv, falder én for hjertet og er næsten ikke til at bære. Men det sidder så dybt i underbevidstheden på vore gulvfolk, at træ og trægulve skal vedligeholdes og passes ordentlig.

Gulvafslibning af gulv på Frederiksberg. Et grimt og slidt trægulve som fik nyt liv med en afslibning fra Gulvland.

gulvservice og gulvafslibninger i københavn?

Til gulvafslibning København kan det være svært med valget af gulvfirma til det næste gulvrenoveringsprojekt. Den bedste gulvafslibning København er uden tvivl der hvor kvaliteten er i top og der hvor støvgener er mindst. Nogle enkelte gulvfirmaer i Danmark markedsføres sig på støvfri gulvafslibninger, men det passer ikke helt, for det kan ikke lade sig gøre at udføre en afhøvling eller afslibning helt uden støv.

Få inspiration til gulvafslibningerne her

Men omhu betaler sig, også når det gælder valget af en gulvsliber i Københavnsområdet. Så uanset om skal have behandlet dit trægulv med lak eller olie, så spørg ind til hvordan og med hvad arbejdet skal udføres. Og er du tilfreds med svaret og føler du at kemien er til stede, så er du ikke helt forkert på den.

Gulvmaskine til gulvafslibning. Her er det en gulvafslibning København hvor et parketgulv afslibes og efterbehandles efter ønske