Gulvbehandling

 

Gulvbehandling, efterbehandling og overfladebehandling af trægulv er vores specialistet. Hos Gulvland har vi erfaring med alt indenfor opfriskning af gamle trægulve. Vi kan forvandle gamle trægulve med nye med en gulvafslibning og ny gulvbehandling.

Ny gulvbehandling

Her omhandler det ganske enkelt efterbehandling af dine trægulve. Vi vil prøve at komme hele vejen rundt om dette emne, så du kan føle dig så godt forberedt som muligt, når du skal til at vælge hvilken slags efterbehandling, der skal kæle for dine gulve. Naturligvis har du os til at stå dig bi, men det er vigtigt for os, at du er med på idéen og at du forstår hvad, der ligger til grunds for vores anbefalinger og de beslutninger, vi gennem en god dialog vil råde dig frem til. Herunder finder du en lang liste over typer af efterbehandling, som vi tilbyder her.

• Polering
• Lakering
• Oliering
• Ludning
• Sæbning
• Pudsning
• Bejsning
• Voksning

Uanset om du vælger sæbning eller ludning, er det vigtigt at gulvet er af den rette træsort. Hvis ikke kan udfaldet blive knap så heldigt, hvilket typisk sker, når man ikke rådfører sig med en fagmand forinden. For hvad angår priser, er der også en hel del at tage stilling til, da efterbehandling kan foretages et mere eller mindre uendeligt antal af gange alt efter hvilken kvalitet, man ønsker sig i sidste ende. Lakering kan ske mellem en og fem gange kva det ønskede resultat og slidbarhed. Andre metoder kan bringe dybde eller skarpere farve til trægulvene, når det ønskes.

”Gulvet er din bolig’s stærkeste fundament!”

Hvis du har spørgsmål eller andre kommentarer, skal du blot give lyd og så er vi der, som et søm. Vi er til for din skyld og vi kommer ingen vegne, hvis ikke vi giver dig en nærmest perfekt behandling og rådgivning. Med årelang erfaring og masser af træsplinter i årerne, er vi ved at blive til det vi elsker. Derfor bør du ikke tøve med at tage kontakt til os, da vi ønsker at fortsætte med det, vi gør aller bedst – Nemlig gulvarbejde!